Perttu

By Pasi Siimes
19.11.2014

---

Kun Perttu menehtyi Pääsiäisenä 2014 Jämillä, ehdotti Joonas jonkin ajan kuluttua lentokoneen ristimistä Pertuksi. Asia oli heti selvä, mutta vasta oikeastaan kesän aikana on selvinnyt miten hyvin nimi istuu koneelle. Yhtäläisyyksiä on paljon. Kummastakin tulee heti vaikutelma, että nyt ollaan oikeasti tekemässä jotain. Lentäjä kuuntelee kumpaakin ja molempien kohtaamiseen on oltava valmistautunut. Kumpikaan ei kumartele kuvia, vaan tekee sen minkä parhaiten osaa ja näyttää sen. Molemmissa on karismaa kuin pienessä kylässä.

---

Alkukankeuksien jälkeen opin nopeasti pitämään Pertusta. Kankeata aluksi oli varmaankin siksi, että äänekäs ja iso kaveri muistutti jostain tutusta. Hyppyskene, ilmailu, Suomi ja koko maailma tarvitsevat enemmän Pertun kaltaisia ihmisiä. Kavereita, jotka sanovat mitä ajattelevat ja ovat riittävän fiksuja muokkaamaan mielipiteitään silloin, kun vanhojen perusteet murenevat. Miehiä, jotka seisovat sanojensa takana ja pitävät sen minkä lupaavat.

---

Perttu oli vertaansa vailla oleva sparraaja, haastaja ja visionääri. Perttu oli monelle työyhteisömme jäsenelle hyvä ystävä. Perttu oli myös yksi sijoittajista, jotka lähtivät mukaan rohkeaan hankkeeseemme oman lentokoneen hankkimisesta.

Perttu, vaikka aikasi koitti ennenkuin WSA saatiin Suomeen, lennät silti aina mukanamme.

Matkaa rauhassa ja hyvin ystävä.

---

We lost our dear friend, partner and also a investor in tragic crash of skydiving plane at Jämijärvi in April 2014.

To honor the memory of Perttu we decided to name OH-WSA after him.

Fly free Perttu!

Like this post?

About author

Pasi Siimes (Pasi Siimes)

Search from site

Aviastar in Facebook