Aviastar Helsinki ostaa Tampereen Laskuvarjokerhon

By Pasi Siimes
01.04.2015

Julkaisuvapaa 1.4. klo 08:30

Aviastar Helsinki Oy on sopinut Tampereen Laskuvarjokerhon (TamLK) ostamisesta. Kauppa on osa Aviastar Helsinki Oy:n strategiaa, jossa yritys hakee uusia markkina-alueita sekä pyrkii tehostamaan toimintaansa. Erityisenä tavoitteena onkin nykyisen kalliin palkkatyövoiman korvaaminen halvemmalla ja verotuksesta vapaalla kerhotyövoimalla.

Aviastar Helsingin Pasi Siimes kertoo, että kauppa on hieno päänavaus ja lisää on luvassa: “Olemme käyneet neuvotteluja myös HLU:n ostamisesta”. Siimes kuitenkin kertoo, ettei aio ostaa Skydive Finland ry:tä koska “No siinähän nyt ei ole mitään järkeä koska palkkatyövoiman osuus suhteessa kerhoduunareihin on liian suuri. Lisäksi tulevat vielä ne korvaukset”.

Yhdistyksiä koskevat omistusjärjestelyt ovat Suomessa uusi ilmiö. Asiassa onkin haettu apua mm. Keskusta-puolueen sisältä. Keskusta-puolue on tiettävästi jo pitkään katsonut omistavansa mm. Nuorisosäätiön. PRH:n ylitarkastaja Antti Hammarberg kertoo, että asiassa on edelleenkin tiettyjä haasteita, mutta vahvistaa, että maan tapa on maan tapa.

Like this post?

About author

Pasi Siimes (Pasi Siimes)

Search from site

Aviastar in Facebook