Aviastar

Aviastar Helsinki is a theory focused academy and offers theory studies for private pilot [ PPL(A)] or light airplane pilot [LAPL(A)] theories over the net.

Ota yhteyttä

Aviastar Helsinki

Aviastar is an active aerial work operator in Finland and at Tuscany Italy. Currently Aviastar fixed wing division operates Pilatus PC-6 aircrafts mainly for skydiving flights and Piper P32 for photo-, survey- and skydiving flights.

Services

PPL(A)/LAPL(A) Theory studies

PPL(A)/LAPL(A) Theory studies

Aviastar Helsinki on Traficomin hyväksymä DTO (Declared Training Organisation), joka on erikoistunut vain teorikoulutuksen antamiseen. Opinnot käyvät sellaisenaan EASA seretifikaateilla toimiviin lentokouluihin. Kun opinnot ovat valmiit toimitamme opinnoista todistukset ja suosituksen Traficomin viranomaiskokeisiin. Hyväksyttyjen kokeiden jälkeen voit aloittaa lento-opinnot haluamassasi lentokoulussa. Käytännön lentokoulutusta järjestävät niin useat kehot ja myös kaupalliset toimijat Suomessa ja ulkomailla.

Yksityislentäjän lupakirja on ensimmäinen askel kohti taivaita. Opintoja voi myöhemmin päivittää ammattilentäjäksi saakka. Asialliset perusopinnot toimivat hyvänä perustana pitkälle ammattiuralle.

Aiheet opiskellaan itsenäisesti opintoalustalla ja kahdella verkkoluennolla. Opintoaikaa on kaksi vuotta.

Alustaoppimispaketti, kertaukset verkkoluoennoilla ja koulun kokeet: alk. 899€ sis alv 24%